Witcihátban bukott

Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

Vége...

2010.10.30. 23:53 Stop Light

Ma lezárult egy korszak.

Egy olyan korszaknak vetettem véget, amivel több alkalommal próbáltam véget vetni. Volt amikor ideig-óráig sikerült is, de évek óta meghatározta a mindennapi interneteztésemet.

Ennek most vége. 2003 óta elég volt belőle.

Látom a közösség hanyatlását, a társaság felhígulását, az öreg rókák eltávolodását. A mostani légkörből köszönöm, de nem kérek.

Többeket ismerek személyesen és rendszeresen megdöbbenve látom, hogy milyen kétszínűek, hogy egyes tagokkal szemben mennyire undorítóan videlkednek.

Köszönöm szépen, de én ebből többet nem kérek.

El lehet menni, mondva volt egyszer egy magyar vezető által ugye. Na én most megyek is a picsába. És érdekes, de nem bánkódom. Emlékszem a jóra és a rosszra is. Sajnos utóbbi az elmúlt időszakban nagyon elhatalmasodott, ezért nem is bánkódom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://witchita.blog.hu/api/trackback/id/tr62410775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása